Meidän tarina

Tiisanmäen lammastila sijaitsee noin 25km Savonlinnan keskustasta, korkealla mäellä upean Haukiveden rannalla. Tilaa pitää isäntä Jussi, emäntä Hanna ja perheen kolme lasta.

Tiisanmäellä on pitkä historia, tila on Jussin kotitila ja on kuulunut perheelle kirkonkirjojen mukaan jo 1800-luvun alusta. Tilan emäntä Hanna muutti rauhallisemman elämänrytmin perässä Savonlinnaan. Pariskunnan tiet kohtasivat, syntyi perhe ja ajatus Tiisanmäen lammastilasta sai alkunsa.

Ensimmäiset lampaat muuttivat tilalle 2013 ja tällä hetkellä uuhia on noin 80, isäpässejä kolme ja kasvavia karitsoja noin 65.

Vuonna 2017 tilamme siirtyi virallisesti luomutuotantoon. Meille tuotannossa erityisen tärkeää on lampaiden hyvinvointi, se on kaiken tekemisen perusta. Luomutuotanto takaa asiakkaillemme sen, että lampaamme kasvavat rauhallista ja lajinmukaista elämää syöden puhdasta ravintoa.

Tuottamaamme karitsanlihaa on myynnissä ympäri vuoden pakasteena. Haluamme palvella myös niitä asiakkaita, jotka hakevat pienempää lihaerää tai vain jotain tiettyä leikkuuta. Tilalla toimii tilamyymälä, missä on tarjolla runsas valikoima erilaisia karitsanlihaleikkuita mm. viulua, lapaa, luulla ja ilman, ulko- ja sisäfilettä, sisäelimiä ja jauhelihaa. Pystymme myös toteuttamaan toiveita erilaisista leikkuista ja otamme niitä mielellään vastaan.

Myynnissä on myös meidän omaa lammasmakkaraa Pikkoa, joka saa makunsa tuoreista yrteistä ja punaviinistä.

Tilamyymälä on auki sopimuksen mukaan, käytännössä aina kotona ollessamme. Soita Hannalle 040-5494547 jos haluat varmistaa että olemme paikalla.

Tilamyymälän osoite Juvolantie 1504 57310 Savonlinna

Jos haluat lisätietoja lampaistamme, niiden hoidosta tai ruokinnasta niin soita Hannalle 040-5494547 tai lähetä sähköpostia hanna@tiisanmaenlammastila.fi