TiisaWool, Villahuopa, 120cm*160cm, toimikas

235,00 

Tämä pehmeä ja lämmin villahuopa on kudottu TiisaWoolin suomenlampaan luomuvillalangoista. Jokainen villahuopa on uniikkikappale, koon lisäksi niissä  vaihtelevat käytetyt värit ja loimen kuviointi. Tämän huovan loimena on TiisaWoolin luonnon valkoinen (2018 kerintä) DK ja kuvion nimi on toimikas. 
TiisaWoolin suomenlampaan luomuvilla on luontaisesti pehmeää ja kiiltävää, villassa on tallella vielä sen oma luonnollinen lanoliini. Lanoliini pitää villan pehmeänä ja vettä- sekä likaahylkivänä ja tekee tästä ihanan pehmeän ja lämpimän torkkupeiton.
 
Kaikki villahuopamme kutoo tekstiiliartesaani Outi Martikainen. Outin oma yritys Raitoja ja räsymattoja toimii Savonlinnassa.

TiisaWoolin lankojen sävyt tulevat suoraan luonnosta. Saman sävyiset  villat lajitellaan kerinnän jälkeen yhteen. Langat kehrätään suoraan  näistä sävyistä, joko sellaisenaan tai sekoittamalla niitä eri  suhteissa keskenään. Vaihtelua sävyihin tuo myös vuodenajat, kesällä tummat sävyt vaalenevat auringon voimasta. Lue lisää TiisaWool villalangoista.

Tilaa omilla väreillä ja mitoilla
Voit halutessasi myös tilata villahuovan tai -hartiahuivin omilla mitoilla ja väreillä. Tilaustuotteissa ota yhteyttä Hannaan 040 549 4547.

Pesuohjeet: Tuuletus ja tarpeen mukaan käsinpesu viileällä vedellä. Suomenlampaan villa on helposti huopuvaa, joten vältä hankausta. Kuivaa tasaisena.

Varasto loppu

© 2021 Tiisanmäen Lammastila.
Design by Juha Jukarainen